2007-08-21

Augusztus 20.+ Budapest= vihar


Hát igen, most sem úszta meg vihar nélkül a nagyérdemű.
Reggel fölvonatoztunk Attila barátommal Budapestre a Red Bull Air Race, és az esti tüzijátékot megtekinteni. Az Air Race olyan, mint a TV adásokból elképzeltem, a hangulat óriási, a RB pedig minden tekintetben showműsorrá tette a dolgot.

Az ismert futamokon kívül repülős bemutatók (Tito volt DC-6-osa, Breitling L39 Albatros jet team- kötelék, Red Bull BO-105 CBS helikopter akrobatika) voltak láthatók.

Szóval pazar. Palik Laci bácsi, meg a Bochkor G. kommentáltak mindent a szokásos eszetlen stílusban ("Érted Gabi!? Hanyatt esik!")
A rendezők a tavalyi esetből okulva jónak látták, ha időről időre időjárási infoval látják el a jónépet, és mint a Formula 1 futamon percre pontosan bejelentették hogy mikorra kell készülni a közeledő kisebb- nagyobb esőkre. Otthonról már meg is jött az információ: jégeső, szél. Aztán meg is kaptuk. Mi meg egy bank előtti tető alatt kerestünk menedéket többedmagunkkal. ÉS mint a jó történetekben, kinyílt az ajtó és szépen betessékeltek minket az előtérbe, hogy ugyan ne ázzunk már... Utólag is köszönöm!
Útban visszafelé konstatáltuk, hogy több közintézmény és hivatal megcselekedte másokkal ugyanezt, köztük a Miniszterelnöki Hivatal is.
Az esti tüzijáték már rendben zajlott, aztán skera a vonatra, 03:00-ra itthon is voltam.
Bumm,be az ágyba...

Címkék: , , ,

0 Comments:

Megjegyzés küldése

<< Home