2007-09-13

0

Ennyi a McLarennek a FIA-tól, és ennyi a FIA-nak tőlem.
"A WMSC megfosztotta a Vofadone McLaren Mercedes-t 2007-ben szerzett valamennyi konstruktőri pontjától, és az istálló az idény fennmaradó részében sem gyűjthet több pontot. ... A csapatnak ezen túlmenően 100 millió dollárnak megfelelő pénzbüntetést kell fizetnie, de ebbe beleszámít az az összeg is, amitől az istálló a FOM-tól kapott bevételekből elesik a pontlevonás miatt. ... A különleges feltételek miatt azonban, mivel az FIA a bizonyítékok beszolgáltatása ellenében védettséget biztosított a számukra, a versenyzők pontjaiból nem történik levonás. ... A WMSC a McLaren 2008-as autójáról részletes technikai tájékoztatást kap, és 2007. decemberében esedékes ülésén dönt arról, hogy a csapatra ki kell-e szabni valamilyen büntetést a 2008-as idényben is, és ha igen, milyet."
Ez meg mi a túró?

"A sport lényege, hogy embertársaink bíztatására tökéleteset nyújtsunk."
Mióta maga a sport egyre inkább a pénzről szól egyre inkább kezdik sokan elfelejteni ezt. Ha valaki, akkor én rajongója vagyok a Formula 1-nek, DE ha valaki bűnös, akkor tessék szépen megbüntetni, és ne akarja senki, hogy a pilóták bűntetlenség fejében árulók legyenek, ergo abba a kézbe harapjanak bele, amelyik eteti őket! Ha nem bűnös, akkor pedig EGYÁTALÁN NINCS SZANKCIÓ.
De ez az FIA is csak a pénzt lesi, az egyik oldalról igyekszik azt a látszatot nyújtani, hogy büntet, de azért úgy alakítja a dolgokat, hogy annyira azért ne büntessen.
Ha egy szabálytalan autóval érsz el pontokat, akkor te sem ott tartasz, ahol vagy. Ja, büntessük a csapatot, belőled meg árulót csináltunk, neked amnesztia.

Köpni volna kedvem.

Címkék: , ,

1 Comments:

Blogger Gr4ss blog said...

Hát a versenyzők helyében sem lennék most... Ha ők lesznek a világbajnokok (valamelyik tuti), azért más szájízzel veszik át a trófeát az biztos...

08:12  

Megjegyzés küldése

<< Home