2009-02-12

Asus Eee 900, a kabát


Megérkezett, megérkezett, új időszámítás veszi kezdetét, itt az igazi MOBIL 21. század.
Rokonokkal- haverokkal felpakolva ellátogattunk a "Hülye azért nem vagyok" áruházba Zalaegerszegen, hogy végre a sok gomb mellé végre beszerezhessem a kabátot is, azaz az ujjas egér, az USB GPS vevő és maga az autós tartó mellé jöjjön végre egy Asus Eee PC. Annak idején Grass sógor tulajdonában szerettem a kütyübe, ami a kis méretét tekintve mint mindenes kisokos rögtön belopta magát a szívembe. Valamikor régen felvetődött bennem, hogy kellene nekem egy kis LCD TV, amit a táskámba dobva hurcolászhatok mindenfelé (és amin végre színesben nézhetek Formula 1-et is). Ennek persze ára van, annyit meg szerintem egy ilyen kis TV nem ér.
Persze előbb- utóbb egy GPS is kell szegény Igorba, bár az inkább csak arra az esetre, amikor fontos, hogy ne tévedjünk el egyszer sem (vérbeli CsaZo-s kirándulásnál kikapcsolva) Namost ez se kevés pénzbe kerül. Szóval kis TV+GPS+még egy kis pénz= Asus Eee.
USB GPS vevővel, meg (majd) TV tunerrel ott vagyunk, hogy mindez egyben megtalálható. a Wifi Internet pedig csak hab a tortán.
Szóval Asus Eee 900, a mobilitás szabadsága.

Látható itt.

Címkék: ,

1 Comments:

Blogger Gr4ss blog said...

Welcom to the Club!

08:44  

Megjegyzés küldése

<< Home