2010-02-01

Shumacher a Mercedesnél - Toro Rosso és a bika farka - Williams FW32 sunyiban


A Mercedes GP W01 típusjelű autója kirontott a garázsból. Múlt héten láthattuk előzetesként a tavalyi szerkezetet idei festéssel (szerintem kár volt), tehát valami elképzelésünk már lehetett a látványról. Schumacher a régi mosolyával nyugtázta, hogy ott áll ismét egy új szezon előtt, Rosberg meg talán kényelémetlenül feszengett reménykedve, hogy ez az év az övé lehet. Hát, Shumacher mellett bizonyítania kell. Az autó maga az eddigi legkellemesebb meglepetés, mert bár túlnyomóan világosszürke, mondhatni fehér, de összhatásában még mindig az eddigi legszebbnek mondható. A számomra nehezen feledhető idei "csúfítások" ezen az autón nem jelentek meg, Lehet, hogy Ross Brawn tud valamit... Se egyenes hegyes orr, se "cápauszony" púp. Szóval tetszik. Hogy jó-e, az elválik.


A Vino... izé... Toro Rosso csapat pedig felsorakoztatta az STR5 mellé a Renault-tól igazolt Jaime Alguersuarit a tavalyi után az idei évre is bizalmat kapott Sébastien Buemit. Az autó a jól megszokott arany orrú Toro Rosso festéssel, legörbülő, de hegyes orral, a megnövelt hosszal és az idei szériában ugyancsak elterjedt púppal van felvértezve. De itt legalább a púpnak másodlagos szerep is jutott, szóval megbocsátható a jelenléte: A Red Bull bika farka legalább kifért rá :)


A Williams pedig minden cécó nélkül pályára zavarta Barrichellot az új gépezettel, szóval nem hagyhatjuk ki a mai napból az FW32-t.

Címkék: , ,

1 Comments:

Blogger Andi said...

A Merci eddig a legszebb.

23:36  

Megjegyzés küldése

<< Home