2011-01-28

F-150, először

Lassan lejár a téli szünet, végéhez közeledik a Formula 1 2011-es szezonjára való felkészülés. Az igazat megvallva már rég nem akkora elánnal nézek a dolgok elébe, mint mondjuk 2004 körül, de a hagyományokat követve megkezdem szokásos évi visszaszámlálásomat.


Szóval F-150, a Ferrari idei szekere. Ránézésre a szokásos hótolós bevásárlókocsi, de mivel idén tiltva vagyon a dupla diffuzor, meg az F-csatorna, pozitívumként kell megemlítenem a "cápauszony" eltűnését, így ismét valami F1 autó kinézete lett a konstrukciónak. Idén ismét kötelező a KERS, hát, kíváncsi leszek... Amikor utoljára kötelező volt, akkor nem volt valami hajmeresztő. Annyira kötelező volt, hogy volt csapat, akiknél soha nem is készült el.

A csapat azt mondja, hogy az új kocsi minden ízében új, továbbfejlesztett, innovatív, érdekes, győztes, a kollektíva motiváltabb, mint valaha, hallottunk már ilyet. Egyelőre csak a külcsín mutatkozik meg, amíg pályára nem kerül, addig csak ez marad nekünk. Én azt mondom, hogy pofás lett.

Címkék: ,

1 Comments:

Blogger Andi said...

Én meg azt mondom, hogy hókotrógép :-D

00:17  

Megjegyzés küldése

Links to this post:

Link létrehozása

<< Home